Fast Feed / Накратко

Изложба на бижута

Галерийното пространство ТЕСТА (Шишман 8) представя основно автори, които създават атрактивни обекти в областта на съвременната керамика и порцелан. От тази година галерията разширява акцените си, като започва да излага и съвременни авторски бижута-обекти.

Това е и темата на предстоящата изложба "THE RING". В нея ще бъдат показани пръстени на 16 бижутери, всеки от които се представя с между три и шест работи. В нея участват: Ангелина Цветкова, Антоанета Петрова, Атанас Константинов, Богдана Топрева, Ваня Димитрова, Виктор Павлов, Димитър Делчев, Дора Хараламбаки, Евгения Цанкова, Емануела Деянова, Калина Чанкова, Нева Балникова, Николай Сърдъмов, Сабрина Хаузер, Теодор Лулчев, Цветелина Алексиева. Изложбата ще се открие утре, 12 май, от 12.00 до 18.00 часа, и ще продължи до 27 май.

 

                     Емануела Деянова                                                       Николай Сърдъмов

 

По време на задаващия се Sofia Design Week в галерия ТЕСТА ще можете да видите 2 от изложбите на фестивала - 1+1=3 промоция дизайн на Красен Троански и Точка на пресичане на Николай Сърдъмов, а освен това пространството ще бъде част от дизайн обектите тази година.

Коментари:


Галерия