Slow Feed / One Design Week / Накратко

МАЙКО МИЛА! ЛОГО

Сайтът МАЙКО МИЛА, в партньорство с One Design Week, обявява конкурс за ЛОГО. 

МАЙКО МИЛА е онлайн пространство, събиращо настоящи и проекто-майки (и бащи!) в откровен и смешен разговор за емоциите, вълненията, проблемите, трудностите, предизвикателствата и нервите покрай правенето, раждането и отглеждането на деца.

МАЙКО МИЛА е място, където говорим за майката като самостоятелна личност, която не е проекция на децата си, а индивид със собствени страхове, проблеми и радости. Опитваме се да приобщим и бащите посредством език, който те харесват и възприемат лесно, а покрай всички по-леки и забавни текстове навлизаме и в сериозни теми и теми-табу.

В МАЙКО МИЛА правим всичко това чрез авторски текстове, в които хуморът е задължителен, а (само)иронията – повече от добре дошла. За да бъдем още по-отличителни в начинанието, което сме подели, имаме нужда от ЛОГО.

Затова обявяваме КОНКУРС със следните важни подробности:

  • Награда от 700 лева
  • Отворен както за български, така и за чуждестранни дизайнери
  • Започва от днес и е с краен срок 09.06.2016
  • Проявяващите интерес да пишат на имейл maikomilabg@gmail.com, за да им изпратим ПОДРОБНО техническо задание
  • Всеки участник има правото да подаде максимум 3 предложения

Участниците в конкурса ще трябва да изпратят своите предложения до 09.06.2016г. на адрес maikomilabg@gmail.com, заедно с графични материали – един pdf файл във формат А1 (до 200 MB) и копие във формат jpg (до 10 MB)

Победителят ще бъде избран от собствениците на сайта и обявен на 13.06.2016. С него ще бъде сключен договор за дизайн на лого. Възложителят си запазва правото при интерес да доразвие цялата идентичност на продуктите си с победителя след като приключи конкурса.

МАЙКО МИЛА ви пожелава вдъхновение и ви очаква на имейл maikomilabg@gmail.com за да ви изпрати техническо задание, а и за всякакви други подробности!

Етикети: майко мила, one design week, 2016, конкурс, лого, съвременен, български, дизайн

Коментари:


Галерия