Fast Feed / One Architecture Week / SAW Работилници / Накратко

Университетската работилница на SAW 2013

На 23-и ноември се състоя журиране в три етапа и награждаването в Университетската работилница на Sofia Architecture Week 2013. Първите три отличени екипи ще получат безплатен достъп до Форума на SAW 2013 и могат да получат баджове с имената си на място в Дома на културата в двата дни на Форума

Авторите на проекта, отличен с първа награда, получават безплатно участие в EASA 2014 във Велико Търново, безплатен достъп до лекциите на Форума (30.11-1.12) на Sofia Architecture Week в Пловдив и парична награда от УАСГ като партниращ университет. Това са Живка Георгиева, Виктория Паева и Николай Петров.

Проектът, класиран на второ място, е на Ивелина Минчева, Христо Димитров и Вяра Маркова от УАСГ - София. Те получават безплатен достъп до лекциите на Форума (30.11-1.12) и парична награда от УАСГ като партниращ университет.

Третото място е за Слав Мерджанов, Виктория Митева, Калин Христов и Димчо Тилев от УАСГ - София. Те също получават безплатен достъп до лекциите на Форума (30.11-1.12) и парична награда от УАСГ-София.

Във финалната селекция с награда грамота попадат още:

Мария Стоянова и Благовеста Кокарова от ВСУ "Л. Каравелов":

и Елизабет Ерменкова, Радина Събчева и Петър Колев от Нов Български Университет:

Още през септември екипът на Sofia Architecture Week покани всички студенти по архитектура в третото издание на своята Университетска работилница. Тази година темата на фестивала е ГРАД НА БЪДЕЩЕТО и обект на работа ще бъде площад „Централен“ в Пловдив. Студентите са поканени да разработят концептуален проект за възможно развитие на площада.

Етикети: Sofia Architecture Week 2013, университетска работилница

Коментари:


Галерия