Fast Feed / Накратко

Red Dot Best of the Best 2015

Изключително горди сме да споделим с вас новината, че проектът VELLO bike на Валентин Водев е отличен с Red Dot Award Best of the Best за 2015 г. Припомняме ви, че Валентин Водев бе участник във Форума на Sofia Design Week през 2010 г., а между 2011 г. и 2014 г. бе активен сътрудник на творческия екип на фестивала. 

Red Dot Award Best of the Best е награда, която се дава всяка година за продукти, избрани от цял свят. Те трябва да са произведени и представени през 2014, да имат високо ниво на иновация, качество и дизайн. Best of the Best е предназначена за най-добрият сред всички селектирани в категория. VELLO bike e отличено в категорията Leisure, sport and games за своята компактна мобилност. Голямо признание е, че велосипедът на Водев е произведен независимо посредством crowdfunding и се мери с такива големи брандове като фотоапаратът Leica Т, Apple Watch, Volvo XC90 и други.

Дизайнът на велосипеда се отличава с чисти линии, олекотена конструкция и удобство. Наред с компактната структура, голямото предимство на VELLO bike е фактът, че не отстъпва по нищо що се отнася до бързина, маневреност и стабилност на не-сгъваемите модели. 

Етикети: Валентин Водев, red dot award

Коментари:


Галерия