One Architecture Week / SAW Партита / Накратко / Списание Едно

Закриващо парти с DJ SpAcelex

         На 26 септември от 23:00 часа Stage 51 ( Бул. Христо Ботев 51-53) ще се превърне в достоен конкурент на модерните берлински клубове. С диджей сет подготвен специално за закриващото парти на ONE ARCHITECTURE WEEK, берлинският DJ SpAcelex ще раздвижи гостите и жителите на Пловдив за цели четири часа.

         Младият и пълен с енергия SpAcelex ще ни покаже какви са най- новите тенденции в електронната музика. DJ SpAcelex идва от Берлин, където е продуцент и основател на лейбъла Mond-Musik, както и съ-основател на Frisbee Records. Музиката му е смесица от различни стилове като Minimal, Electro, Pop, Disko, Wave, New Beat, Acid & Afro Cosmic. Умението да миксира толкова различна музика го прави един от любимците на публиката в клубовете по цял свят.

         С нетрадиционното си звучене и умението да синхронизира музикални ритми и бийтове, DJ SpAcelex бързо се издига на музикалната сцена, като успява да намери своя собствен, уникален стил.

         В биографията му могат да бъдат намерени релийзи за някои от най-известните лейбъли, между които лондонския Dissident, Frisbee Record и мн.др.  Друг интересен негов проект е колаборацията му с  артистите Албион (Швеция) и Деа (Лондон), в които ремиксират редки диско парчета от последното десетилетие.

Събитието е с подкрепата на ABSOLUT, които традиционно ще ни изкусят със свежи коктейли. 

 

Коментари:


Галерия